Количката е празна
Промоции
Договор за поддръжка на фискално устройство за 1 година + такса SIM карта
69.00 лв. с ДДС
DATECS DP-150 KL
267.55 лв. с ДДС
Бракуване на DV касов апарат/фискален принтер + фискализация и сервизен договор на ново устройство
69.00 лв. с ДДС
Daisy eXpert-KL - с батерия
232.35 лв. с ДДС
Daisy FX1200 KL
478.78 лв. с ДДС
Daisy еXpert-KL - стационарен
281.63 лв. с ДДС
TREMOL ZS KL
298.06 лв. с ДДС
Daisy Perfect S-KL - стационарен
291.02 лв. с ДДС
Daisy Perfect S-KL - с батерия
300.41 лв. с ДДС
Daisy Micro C-KL
283.98 лв. с ДДС
DATECS DP-55KL
328.57 лв. с ДДС
TREMOL ZM-KL
291.02 лв. с ДДС
TREMOL S-KL
291.02 лв. с ДДС

Достъпен касов апарат

Този сайт е част от националната кампания „Достъпен касов апарат". Целта на кампанията е да информира потребители за новите изисквания за задължителна смяна на касовите апарати и връзка с НАП. Този проект е резултат от желанието да бъде намалена финансовата тежест върху бизнеса, свързана с новата наредба.

Това не е обикновен онлайн магазин, а електронна платформа, с която всеки може да се включи в кампанията „Достъпен касов апарат” и да се възползва от всички нейни предимства и бонуси. Предлагаме Ви в няколко лесни стъпки да изберете и поръчате с 10 % отстъпка фискално устройство с вграден данъчен терминал, което да получите напълно готово за употреба на посочен от Вас адрес. БЕЗПЛАТНО получавате всички допълнителни услуги като програмиране на касовия апарат, регистрация в НАП, сервизно обслужване за 1 година, едногодишен абонамент към мобилен оператор за осъществяване свързаността с НАП! Предлагаме и безплатно обучение за работа с избраното от Вас фискално устройство.

Как да се включите в кампанията и как да направите поръчка от сайта:


1.  Направете бърза регистрация, за да използвате пълната функционалност на сайта.


2.  Разгледайте предлаганите на сайта модели фискални устройства и изберете най-подходящото за Вас.


3.  Натиснете бутона „Купи” на страницата на избраното устройство. С покупката на всяко устройство получавате БЕЗПЛАТЕН пакет услуги, включващ: Преференциална отстъпка 10% от цената на избраното фискално устройство с вграден данъчен терминал; Договор за безплатно сервизно обслужване за 1 година; Безплатно програмиране на избрано от Вас фискално устройство; Безплатна регистрация на фискалното устройство в НАП; Безплатен едногодишен абонамент към мобилен оператор за осъществяване свързаността с НАП; Безплатно обучение за работа с фискалното устройство.


4.  Попълнете формата за поръчката. Моля посочете внимателно предпочитания начин на плащане и най-удобния вариант за получаване на фискалното устройство.